Vejsalt og hundepoter!

De fleste hunde elsker at boltre sig i sneen. Men når den kolde tid sætter ind, er det vigtigt, at du er ekstra opmærksom på din hunds poter. Kulde og salt kan nemlig være en kraftig cocktail for trædepuderne.
Hundepoter udsættes for stor belastning om vinteren, dels pga. kulden, men i særdeleshed pga. saltede fortove, is og snesjap.

For det er ikke kun salt, der kan genere hundens poter og trædepuder i vinterkulden.
Sneen volder også mange hunde besvær og kan nemt klumpe under poterne og mellem hundens tæer, og det er meget generende og smertefuldt for hunden. Ligesom de skarpe isflager, også let kan giver sår og flænger i hundens trædepuder.

Enhver – der har set sin hund boltre sig i sneen, kan ikke lade være med at glæde sig til at jorden igen bliver hvid, og I skal ud at gå tur. Men sne og kulde kan også føre problemer med sig. Som hos os mennesker vil kulden tørre huden ud – i dette tilfælde trædepuderne hos hunden. De kan sprække, så der bliver åbent ind til den bløde hud, og det kan svie og gøre ondt på hunden. Så husk at beskytte din hunds poter igennem alle vintermånederne.

Poter